Diagnose

Van onze auto verwachten we dat hij altijd voor ons klaarstaat. Letterlijk. Meestal is dat ook zo. Maar heel soms laat uw auto u in de steek. Als uw auto een storing heeft, kan dat duizenden redenen hebben. Van heel simpel, tot heel ingewikkeld.

Ook voor een brandend storingslampje kunt u terecht bij Autobedrijf Mulder. Wij beschikken over apparatuur om de storing aan uw auto uit te lezen en te verhelpen.

Om de juiste diagnose te kunnen stellen sluiten wij uw auto aan op moderne diagnoseapparatuur die de storing of fout uit het geheugen kan uitlezen. Vervolgens moet de oorzaak van de storing nog worden gevonden én worden verholpen.

Wij beschikken over vakkundige automonteurs én de meest nauwkeurige en actuele informatie over je auto. Hierdoor kunnen wij je snel weer op weg helpen!

Er brandt een lampje, wat nu?

Een brandend storingslampje is geen reden tot paniek. Over het algemeen geldt de regel: rood is stoppen, oranje is (voorzichtig) doorrijden. Wel is het belangrijk om te weten waarvoor welk lampje dient. U kunt dit terugvinden in de documentatie van uw auto. U kunt ook onze eigen Autobedrijf Mulder app downloaden waarin o.a. alle storingslampjes van uw auto terug zijn te vinden. Bij twijfel kunt u ons natuurlijk bellen.