Pechhulp

Met pechhulp via Autocrew ben je altijd verzekerd van de beste hulp bij autopech. Voor een scherp tarief verzeker je jouw auto tegen pech onderweg. Dag en nacht, in Nederland of in heel Europa. Ga je op vakantie, dan kun je ook pechhulp afsluiten voor je caravan. Waar en wanneer je ook pech krijgt, op de pechhulp van AutoCrew kun je rekenen. En dat geeft wel zo'n prettig gevoel.

De voordelen van AutoCrew Pechhulp: 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar Pechhulp door heel Nederland en Europa Ook voor caravans en aanhangers Directe reparatie Indien nodig vervangend vervoer Tegen scherpe tarieven

Ook bij de pechhulp de technische voorsprong met Bosch

Autobedrijf Mulder kent jouw auto door en door. Onze door Bosch opgeleide specialisten hebben een ongeëvenaarde kennis van elke auto, ongeacht het merk, model of de leeftijd. Omdat de meeste auto's voor een groot deel gebouwd zijn met onderdelen van Bosch, heeft AutoCrew een technische voorsprong. En dat merk je. Niet alleen wanneer je je auto door AutoCrew laat onderhouden, maar ook wanneer je met pech onderweg staat. De specialisten van AutoCrew zorgen voor de snelste en beste diagnose, en zorgen dat jij snel weer veilig op weg kunt.

 

 

Wat kost AutoCrew Pechhulp?

Autocrew biedt verschillende pechhulp-pakketten (prijzen per jaar):

Schermafbeelding 2020-05-04 om 16.15.25.png
lOizccx7Ed9k16sHPjQ2rtSAu9P3d5ioaqx17jph.jpg