Service & onderhoud

Autobedrijf Mulder is een allround autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats. Hiermee kunnen we iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw auto of bedrijfswagen. Bij ons kunt u onder meer terecht voor de APK, bandenwissel of aircoservice. Ook hebben wij de beschikking over diagnoseapparatuur, waarmee we uw auto kunnen uitlezen.

Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn erg belangrijk binnen ons autobedrijf.

Over AutoCrew

Betaalbaar auto-onderhoud met de zekerheid van de beste kwaliteit: dat is waar AutoCrew voor staat. AutoCrew biedt het beste van twee werelden. Met een werkplaatsuitrusting en onderdelen van onder andere Bosch ben je verzekerd van kwaliteit op dealerniveau. En die topkwaliteit vind je gewoon bij Autobedrijf Mulder. 

Bij Autocrew altijd fabrieksgarantie 

Valt jouw auto nog onder fabrieksgarantie? Dan kun je gewoon naar Autobedrijf Mulder. Omdat wij louter onderdelen gebruiken die de autofabrikant ook gebruikt, blijft de fabrieksgarantie gewoon geldig.

Alle Autocrew zijn aangesloten bij BOVAG. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat wij kwaliteit bieden op deskundige wijze. Doordat wij lid zijn van BOVAG, geniet u ook van de voordelen van BOVAG:

  • BOVAG Garantie
  • BOVAG-reparatiegarantie
  • Passend vervangend vervoer
  • Onderhoud volgens de fabrieksspecificaties
  • Onafhankelijke geschillencommissie
  • BOVAG-reparatiegarantie 

Blijf mobiel

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Autobedrijf Mulder kunt u rekenen op de beste service. Zo kunt u gebruik maken van vervangend vervoer of een leenfiets. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!

Werkplaats